+31(0)174-612470 info@stokmanexport.nl

Wie zijn wij?

Wij zijn Bloemen-Export en Groothandel Stokman BV beter bekend als Stokman (Bloemenexport). Ons bedrijf is opgericht in 1973 en heeft sindsdien al een rijke geschiedenis en naam opgebouwd binnen en buiten de veiling.

Wat hebben wij te bieden?

Stokman is een stabiele partner met veel ervaring en een ruim aanbod aan snijbloemen, potplanten en alle aanverwanten artikelen zoals decoratiematerialen. Ons team bestaat uit verschillende ervaren inkopers die allemaal gespecialiseerd zijn in hun eigen productgroepen. 

Deze inkopers kopen elke veildag in op de drie grote veilingen van Floraholland in Naaldwijk, Aalsmeer en Rijnsburg. Daarnaast hebben wij met verschillende kwekers en importeurs contact om juist die bijzondere dingen aan te kunnen bieden die niet via de veiling verkocht worden.

Rijke geschiedenis in een modern jasje

Omdat Stokman inmiddels al ruim 45 jaar actief is binnen de branche hebben we veel veranderingen zien komen en een rijke geschiedenis opgebouwd. Van de klok met de grote wijzer naar het inkopen via de computer, van de luikenwagens naar de extra lange trailers en van de bestellingen via de fax ontvangen naar verkopen via de webshop.

Ondanks dat de geschiedenis nog steeds voelbaar is binnen ons bedrijf richten we onze blik op de toekomst en proberen we continue de nieuwe technieken tegen het licht te houden en waar zinvol toe te passen binnen ons bedrijf, zodat we ook in de toekomst onze klanten zo goed mogelijk kunnen bedienen.

Meer weten?

Heb je specifieke vragen, staan de bloemen er niet tussen of wil je graag langskomen om de mogelijkheden te bespreken? Dat kan! Neem gerust contact met ons op en wij zorgen dat de koffie klaar staat.